Anne-Sophie, Dennis en Daan

Maaike werd ons getipt door onze schoonzus. Nadat we contact hadden gelegd zijn we een keer bij Maaike langs geweest om onze ideeën uit te spreken en om wat inspiratie foto’s te laten zien. Aan de hand van onze wensen ging Maaike voor ons aan de slag en op zoek naar de juiste sfeer voor onze grote dag. Toen we voor de tweede keer met Maaike in gesprek gingen liet zij ons wat materialen en bloemen zien welke zij in gedachten had voor onze bruiloft. Dit paste echt precies in de hele sfeer die wij voor ogen hadden. Dat gaf ons een ontzettend fijn en prettig gevoel, Maaike begreep helemaal wat wij graag voor sfeer wilden neerzetten op onze trouwdag.

Omdat onze locatie op de dag zelf nog versierd moest worden en wij hier geen tijd voor hadden, hebben we Maaike gevraagd om dit ook voor ons te doen. Maaike heeft van onze dag echt een fantastisch feestje gemaakt. Alles was zo mooi, sfeervol en passend bij het geheel. Het bloemwerk was de hele dag op onze locatie terug te zien en zorgde voor zo’n fantastische sfeer. We zijn Maaike nog steeds enorm dankbaar voor alles en dragen haar een heel warm hart toe.

Daarnaast is Maaike ook echt een onwijs leuke vrouw om mee samen te werken. Een aanrader! Lieve groetjes,  Anne-Sophie, Dennis en Daan.

Monique en Geert van den Burg 

Een trouwdag, onze trouwdag! Alles moet zo perfect mogelijk! Van de jurk tot het pak en van de taart tot de bloemen! De kleurtinten waren voor ons snel duidelijk. Maaike kwam bij ons thuis om ons plan tot in elk detail te regelen. Een mooi bloemstuk voor de bruid, de corsages voor alle daggasten, een bloemstuk voor op tafel, een fantastisch bloemwerk voor aan de volkswagen, de aankleding voor het diner en met klap op de vuurpijl een ontzettend romantisch bloemwerk voor ons zelfgemaakte achterwandje. Zo nu en dan werd er gebeld waar wij aan moeten denken, hoe zien we het voor ons en ook op locatie is alles nog een keer uitgedacht. Maaike dacht echt met ons mee! Alles klopte tot in detail, de gebruikte bloemen, bladen, takken! Op de dag zelf heeft Maaike alles neergezet en hoefden wij ons hier geen zorgen meer over te maken! Wij wisten dat het in goede handen was! Onze dag was helemaal af, onwijs bedankt!