Lies en Gerrit van den Berg

Het bloemstuk dat Maaike gemaakt heeft voor de begrafenis van onze moeder was heel mooi. Het paste heel goed bij de persoonlijkheid die onze moeder was. De bloemen waren prachtig en vers. Wij waren zeer tevreden.

Familie Krijgsman

Zelf vonden wij het moeilijk om onze woonkamer eens helemaal anders in te richten, via een kennis kwamen wij in contact met Maaike. Voor Maaike was het snel duidelijk welke kant wij op wilden, ze heeft een aantal schetsen gemaakt en leuke kleurencombinaties bij elkaar gezocht. Om het plaatje helemaal compleet te maken is onze woonkamer door Maaike ingericht met  mooie accessoires en mooie planten met bijpassende potten.

Het eindresultaat is geweldig! Familie Krijgsman

Mariska van Staalduinen

Van huiskamer tot aan kapsalon, zodra ik Maaike om raad vraag, komen de ideeën vrij wel direct. Waar ik het zelf al super mooi vind geworden, gaat Maaike met passie nog een stap verder tot het perfect is. Ze heeft oog voor ieder – en het kleinste detail. Kom bij Maaike met een handje vol ideeën en ze weet er fijn loos 1 mooi geheel van te maken. In een mum van tijd werkt ze ideeën uit, en staat er iets op papier. Ze komt niet met een half plan, maar met een plan dat staat!

Eigenaresse Kapsalon Haar En Zo

Monique en Geert van den Burg 

Een trouwdag, onze trouwdag! Alles moet zo perfect mogelijk! Van de jurk tot het pak en van de taart tot de bloemen! De kleurtinten waren voor ons snel duidelijk. Maaike kwam bij ons thuis om ons plan tot in elk detail te regelen. Een mooi bloemstuk voor de bruid, de corsages voor alle daggasten, een bloemstuk voor op tafel, een fantastisch bloemwerk voor aan de volkswagen, de aankleding voor het diner en met klap op de vuurpijl een ontzettend romantisch bloemwerk voor ons zelfgemaakte achterwandje. Zo nu en dan werd er gebeld waar wij aan moeten denken, hoe zien we het voor ons en ook op locatie is alles nog een keer uitgedacht. Maaike dacht echt met ons mee! Alles klopte tot in detail, de gebruikte bloemen, bladen, takken! Op de dag zelf heeft Maaike alles neergezet en hoefden wij ons hier geen zorgen meer over te maken! Wij wisten dat het in goede handen was! Onze dag was helemaal af, onwijs bedankt!